Maak kennis met Lyceum Schöndeln

We kunnen ons voorstellen dat je nieuwsgierig bent naar het Technasium en de Cultuurstroom, de vakken die onze school zo uniek maken. En we kunnen je er van alles over vertellen op deze website, maar of het je aanspreekt kun je het beste zelf ontdekken door de vakken uit te proberen!

Daarom organiseren wij jaarlijks voor leerlingen van groep 8 de Blikopener. We laten je kennismaken met het Technasium en met de Cultuurprofielschool in proeflessen.

Natuurlijk is Lyceum Schöndeln meer dan alleen Cultuurprofielschool en Technasium, maar dat laten we jou en je ouders graag ontdekken op de Open Dag. Voor de Open Dag hoef je je niet aan te melden. Je loopt zelf rond, kunt bijna alle lokalen bezoeken en krijgt zo een indruk van de verschillende vakken en activiteiten op onze school. Zo proef je de sfeer en voel je de energie van onze medewerkers en onze leerlingen.