Maak kennis met Lyceum Schöndeln

We kunnen ons voorstellen dat je nieuwsgierig bent naar het Technasium en de Cultuurstroom, de vakken die onze school zo uniek maken. En we kunnen je er van alles over vertellen op deze website, maar of het je aanspreekt kun je het beste zelf ontdekken door de vakken uit te proberen!

Daarom organiseren wij jaarlijks voor leerlingen van groep 8 de Blikopener. We laten je kennismaken met het Technasium en met de Cultuurprofielschool in proeflessen. Dit schooljaar zijn de Blikopener-middagen op woensdag 16 en woensdag 30 januari 2019. Schrijf je nu in voor de Blikopener via onderstaand formulier. Je wordt op een van beide dagen ingepland en ontvangt via email een bevestiging. We beginnen om 14:15 uur en eindigen om 16:15 uur.

Natuurlijk is Lyceum Schöndeln meer dan alleen Cultuurprofielschool en Technasium, maar dat laten we jou en je ouders graag ontdekken op de Open Dag op zaterdag 16 februari 2019. Deze vindt plaats van 10:00 tot 13:00 uur. Voor de Open Dag hoef je je niet aan te melden. Je loopt zelf rond, kunt bijna alle lokalen bezoeken en krijgt zo een indruk van de verschillende vakken en activiteiten op onze school. Zo proef je de sfeer en voel je de energie van onze medewerkers en onze leerlingen.

Aanmelden Blikopener