Aanmelden Lyceum Schöndeln

Wanneer je je keuze voor onze school hebt gemaakt, kom je je persoonlijk met je ouder(s) aanmelden op onze school. Je kunt je maar op één school aanmelden. De aanmeldavonden zijn op maandag 11 maart en dinsdag 12 maart 2019.

Om te voorkomen dat u te maken krijgt met lange wachttijden, hebben wij de verschillende basisscholen verdeeld over de twee aanmeldavonden. Mocht u op dat moment niet kunnen of zit uw kind op een andere basisschool dan de genoemde, dan bent u welkom op ieder voor u geschikt moment.

Maandag 11 maart 17:00-18:15 uur:
Hubertus, Herten; ’t Kempke, St. Odiliënberg; De Berensprong, Herkenbosch; Steenen Brug, Roermond; Martinus, Vlodrop; Vincent van Gogh, Roermond.

Maandag 11 maart 18:15-19:30 uur:
Stapsteen, Herten; Triangel, Linne; Leeve, Leeuwen; Neel, Maasniel; Kasteeltuin, Roermond; Cristophorus, Leeuwen.

Dinsdag 12 maart 17:00-18:15 uur:
Aan de Roer, Roermond; Zonnewijzer, Roermond; De Brink, Roermond; Mozaïek, Roermond; De Hovenier, Montfort; Synergieschool, Roermond.

Dinsdag 12 maart 18:15-19:30 uur:
De Draaiende Wieken, Posterholt; De Achtbaan, Melick; Willem de Zwijger, Roermond; Montessori, Roermond; Octopus, Swalmen; Lambertus, Swalmen; Theresia, Boukoul.

Leerlingen die instromen van groep 8 van een andere basisschool, kunnen contact opnemen met de teamleider brugklas of leerlingcoördinator via ons algemene telefoonnummer: 0475-345700.

Leerlingen die instromen in een ander leerjaar dan de brugklas, kunnen contact opnemen met de teamleider van de betreffende leerlaag, zie hier.

Bij de aanmelding moet je de volgende documenten meebrengen:

- Aanmeldformulier (krijg je via de basisschool)
- Kopie van ID-kaart of paspoort

Indien van toepassing:
- Dyslexie- of dyscalculieverklaring
- Rapport psychologisch onderzoek

Verder mag je twee namen van kinderen opgeven bij wie je graag in de klas wilt komen. We proberen hier zo goed als mogelijk rekening mee te houden.

Begin juni hoor je of je bent aangenomen op Lyceum Schöndeln. Medio juni volgt de brief waarin staat vermeld in welke klas je bent ingedeeld en wie je mentor wordt in de brugklas. Je wordt dan tevens uitgenodigd voor de kennismakingsochtend die nog voor de zomervakantie plaatsvindt op school.

Tijdens de kennismakingsochtend zie je bij wie je in de klas zit, wie je mentor wordt en krijg je al wat praktische informatie over je nieuwe school en het brugjaar.