Schone school

Iedere leerling is tijdens zijn of haar carrière steward en geeft daarmee nog meer inhoud aan de verantwoordelijkheid die wij allen delen voor een veilige en schone school.

Eten is binnen in de school alleen toegestaan in de aula, foyer, kantine en centrale hal. Kauwgum kauwen tijdens de lessen is verboden.

Wie rommel maakt op het schoolplein of in de gebouwen, riskeert strafcorvee na schooltijd. Tijdens pauzes verblijven leerlingen op de daarvoor aangewezen plaatsen (zie verder in deze schoolgids).

Leerlingen die op eigen gelegenheid onder schooltijd het terrein verlaten, vallen niet onder onze verzekeringen. Het schoolterrein mag dan ook niet worden verlaten, tenzij de teamleider hiervoor toestemming heeft gegeven. Meer informatie over verzekeringen is hier te vinden.