Examenvoorstelling 6 vwo

Bericht geplaatst op: 6-1-2019

Tragisch is het leven van Igor, een arme Russische vleesbezorger. Hij verlangt naar de mooie Anouschka, maar ze is te rijk voor hem. Anouschka wordt bewaakt. Vroeger ging Anouschka nog wel om met Igors zusje, maar die verdween op mysterieuze wijze. Hoe eindigt dit avontuur voor Igor?

De voorstelling zal plaatsvinden op 26 februari om 20.00 uur (n.o.v.) in de ECI Cultuurfabriek. (Adres: ECI 13, 6041 MA Roermond)
Aanmelden kan vanaf maandag 14 januari door te mailen naar: receptie@lyceumschondeln.nl. Geef duidelijk aan: om welke voorstelling het gaat, op welke naam u zich aanmeldt en met hoeveel mensen u van plan bent om te komen.
We kijken uit naar uw komst!

Op 26 februari, zullen ook Kunst Muziek leerlingen bovenbouw en Kunst Beeldende Vorming leerlingen hun werk tonen in de ECI. Iedereen mag komen kijken: familie, buren, (oud-)leerlingen, (oud-)collega's, gewoon geïnteresseerden. Aanmelden verplicht.