18 jaar!...En dan?

Bericht geplaatst op: 16-5-2018

Beste 17- of 18-jarige,

Bij dezen willen wij jou graag persoonlijk uitnodigen om te gast te zijn bij onze thema-avond “18 jaar!...En dan?”. Deze avond vertelt je alles wat er verandert, wat je moet weten en wat je moet regelen als je 18 wordt of bent.
18 jaar worden is natuurlijk best heel wat! Auto rijden, stemmen, alcohol kopen en een eigen (telefoon)abonnement afsluiten. Je bent eindelijk volwassen! Maar weet je eigenlijk wel wat daar allemaal bij komt kijken?
Zo moet je bijvoorbeeld zelf een zorgverzekering afsluiten. Ook mag je een bankrekening openen, maar ben je zelf verantwoordelijk als je schulden maakt. En dat zijn enkele zaken die veranderen! Wil je meer weten? Kom dan naar deze informatieavond, gratis en voor niks!

Wanneer: Woensdag 30 mei, 19.30 - 21.30 uur
Waar: Lyceum Schöndeln, Heinsbergerweg 184, 6045 CK in Roermond
Wie: Jij en je ouders
Aanmelden: www.cjgml.nl of info@cjgml.nl

Ook al zit je niet bij Lyceum Schöndeln op school, dan ook ben je van harte welkom op deze informatieavond, die wordt verzorgd door verschillende professionals en jongeren die hun verhalen en ervaringen met jou willen delen!
Wij zien jou, en eventueel je ouders, graag verschijnen op deze avond. Laat je informeren en stel al je vragen! Op die manier hoef jij je straks geen zorgen te maken en heb jij jouw zaakjes helemaal op orde! Handig toch? Zo kan jij je weer snel bezighouden met dingen die je echt belangrijk vindt!

Vriendelijke groeten,
Stichting Wel.Kom