Leerlingen helpen leerlingen

Ben je niet zo zeker in een bepaald vak en zou je graag wat extra hulp krijgen van een ouderejaars-leerling? Je kunt je in de mediatheek inschrijven voor het systeem 'leerlingen helpen leerlingen' door je gegevens achter te laten in het mapje 'Bijlesnemer' of te zoeken naar een geschikt persoon in het mapje 'Bijlesgever'.
Leerlingen die juist heel goed zijn in een vak kunnen zich daar aanmelden als bijlesgever, door hun gegevens achter te laten in het mapje 'Bijlesgever' en te kijken in het mapje 'Bijlesnemer'.

Als jullie via Magister contact met elkaar opnemen en tot een afspraak komen, kun je in de school een rustig plekje zoeken voor de bijles. De bijlesnemer betaalt per lesuur 2,50 euro aan de bijlesgever.

Leerlingen die deelnemen aan de kansstroom, kunnen een studie-uur gebruiken om met hun bijlesgever te werken. Wel gewoon aanmelden bij het studie-uur!