Inloggen
Zoeken

De Goede DoelendagHet is weer bijna zo ver: De Goede Doelendag komt eraan! Deze zal plaatsvinden op vrijdag 30 maart. Op deze dag proberen wij zoveel mogelijk geld op te halen voor de stichting Kumi Hospital Uganda.


Wie is Stichting Kumi Hospital?
Stichting Kumi Hospital Uganda is in 2004 opgericht door Steffie Mooren. Steffie werkt als verloskundige bij Verloskundigenpraktijk Roermond. In de zomer van 2003 bezocht zij enige tijd het Kumi Hospital, waar ze werd geconfronteerd met een hoge moeder- en kindersterfte als gevolg van chronische armoede en structureel gebrek aan geld en zorg. Dat maakte zoveel indruk dat zij na thuiskomst de stichting oprichtte met als doel het ziekenhuis en met name de verloskunde actief te steunen. Inmiddels is stichting Kumi Hospital uitgegroeid tot een volwaardige en professionele stichting met een driekoppig bestuur.

 

Op vrijdag 30 maart zullen er weer allerlei leuke activiteiten gepland staan. Let op: voor een aantal van deze activiteiten zul je je moeten inschrijven. Dit geldt voor de Nachtwandelmarathon, het succesvolle spel ‘Waar is de Mol’, de sportwedstrijden tegen het lerarenteam, Estafetteloop en de Gamemarathon. Bij te weinig aanmeldingen gaat de activiteit niet door.

Je kunt je hieronder inschrijven voor de bovengenoemde activiteiten.

Voor de overige activiteiten en de laatste nieuwtjes check je natuurlijk de Social Media van het SP:


 @spschondeln

 @SPSchondeln

 


Nachtwandelmarathon

De Nachtwandelmarathon is al jarenlang een vaste traditie op onze school: 42 km lopen in het donker. Dé uitdaging voor iedereen! Let op: voor de Nachtwandelmarathon kun je je niet meer inschrijven. Als je nog vragen hebt over het inschrijven kun je bij meneer Menting terecht. Om mee te mogen doen moet je 50 euro sponsorgeld betalen. Tot en met 15 maart mag je het ingevulde sponsorformulier met het bijbehorende bedrag inleveren bij de receptie. Niet inschrijven voor de deadline = helaas geen deelname.

Waar is de Mol

Wegens succes voor de tweede keer: zoek de Mol in de binnenstad van Roermond en win de hoofdprijs! Benieuwd naar de te winnen prijs? Houd de Social Media van het SP in de gaten. Je vormt een groepje van minimaal twee en maximaal vijf personen. De teamleider schrijft zich hieronder in. Vervolgens download je hier het sponsorformulier. Op de envelop met het sponsorformulier schrijf je alle namen die bij je team horen. Dit lever je uiterlijk op 15 maart bij de receptie in, samen met het inschrijfgeld (het minimum inschrijfgeld bedraagt 40 euro per team). Na inschrijving krijg je per groep de verdere informatie van dit spel, dat plaats zal vinden op vrijdagochtend 30 maart en zal starten om 09.00 uur. In de binnenstad zijn een aantal docenten te vinden die je een opdracht geven. Is de opdracht juist uitgevoerd, dan krijg je een letter. Alle letters samen vormen de locatie van de Mol. De groep die als eerst de Mol vindt, wint de prijs. Maar let op: de docenten zijn niet makkelijk te vinden…!

Estafetteloop Maastricht-Roermond

Geef je op voor deze spectaculaire loop met de start in Maastricht. Dit is één van de meest unieke acties om mee te maken. Wat moet je conditioneel kunnen? Minimaal 4 kilometer hardlopen. Hier kun je het sponsorformulier downloaden. Per deelnemer betaal je 40 euro, dat je ophaalt door sponsoring. Doe dit bedrag samen met het ingevulde sponsorformulier in een envelop en lever deze vóór 15 maart in bij de receptie. In de praktijk gaat het zo: we gaan met een volle bus naar Maastricht, daar op plein 92 start de eerste groep van 5 á 8 leerlingen die onder begeleiding hardlopen naar eerste wisselpunt. Daar gaat de nieuwe groep weg etc. Net zolang tot we bij Lyceum Schöndeln zijn.

Game-marathon

De Game-marathon zit vol. Lijkt het je leuk om 12 uur achter elkaar te gamen? Nu mag het, van 9.00 tot 21.00 kun je gamen op school. Je moet 15 euro aan sponsorgeld betalen om deel te mogen nemen. Hier kun je het sponsorformulier downloaden. Doe het bedrag samen met het ingevulde sponsorformulier in een envelop en lever deze vóór 15 maart in bij de receptie.

Modeshow

In de grote pauze (die langer zal duren dan normaal) vindt er in de aula een spetterende modeshow plaats Hiervoor is de organisatie nog op zoek naar modellen. Er worden 30 personen gezocht, zowel jongens en meisjes (ook docenten worden gevraagd!). Er zijn geen eisen met betrekking tot lengte, uiterlijk, leeftijd etc. Lijkt dit je leuk om te doen? Geef je dan zo snel mogelijk op bij Amé van der Pas (soml9787@soml.nl) of mr. Somers (j.somers@lyceumschondeln.nl). Voor vragen kunnen jullie deze personen ook altijd mailen. Liever komen kijken? De week vóór de show worden de kaartjes in de pauzes in de centrale hal verkocht. Dit zal via het omroepsysteem bekend gemaakt worden. Wil je graag familieleden uitnodigen als model? Ook zij zijn van harte uitgenodigd om de modeshow te komen bewonderen!

Kraampjes

Heb je een leuk idee voor een kraampje en wil je tijdens de kleine en grote pauze iets verkopen? Meld je dan zo snel mogelijk bij Femke Bruynen (soml9491@soml.nl) Steffi Seitz (soml10477@soml.nl) door een mailtje te sturen met de volgende informatie:

1. De verantwoordelijke persoon namens het groepje
2. De namen van alle deelnemers
3. Het product dat jullie willen verkopen
4. De prijs waar jullie het product voor willen gaan verkopen
5. Wat jullie van ons nodig hebben (denk hierbij aan stroom, tafels, koelkast etc.)

Copyright Lyceum Schöndeln