Ouderavond

In de AGENDA bovenaan de pagina vindt u wanneer de algemene ouderavonden aan het begin van het schooljaar plaatsvinden.

Wanneer u via mail een uitnodiging krijgt voor een gesprek met de mentor van uw kind, kunt u zich hiervoor via de Magister app inschrijven.

Algemene ouderavond

Op de algemene ouderavond ontvangt u informatie over de werkwijze en bijzonderheden in het komend schooljaar.

Omdat wij van mening zijn dat deze ouderavond in belangrijke mate bijdraagt aan een
goede samenwerking tussen ouders en school, rekenen wij op uw aanwezigheid.

Voor de ouderavonden op 2, 3 of 4 september Wij verzoeken u om u uiterlijk 28 augustus aan te melden via het formulier hieronder, voor de ouderavonden op 9, 10 of 11 september uiterlijk 5 september.

De ouderavond brugklas is verplaatst van ma 9 september naar ma 23 september om 19.30u. U kunt zich hiervoor aanmelden tot donderdag 19 september.