Golfclinic voor brugklassers Mavo Roermond

Bericht geplaatst:op 16-06-2020

Golfclinic voor brugklassen Mavo Roermond

Na vele weken van afstandsonderwijs eindelijk weer samen naar school. De sportdocenten hadden in samenwerking met De Provincie Limburg voor een mooie verrassing gezorgd. Op de golfbaan “De Herkenbosche” konden ze een hele middag deelnemen aan een golfclinic.

Klas B1c had de primeur en op donderdag 11 juni vertrokken zij per fiets onder begeleiding van de sportieve leerhuismedewerkers naar Herkenbosch.

Bij aankomst werden er 3 groepjes gemaakt en werden de technieken beoefend op aanwijzingen van de golfdocenten Patrick en Bas. Het afslaan(zie foto) ,chippen en putten.

Hierna mocht iedereen de echte baan op en werden vele holes doorlopen. Een mooie ervaring en met louter positieve reacties werd de clinic om 16.00 afgesloten.

Voor leerlingen die hier ook interesse in hebben is er goed nieuws. Volgend schooljaar krijgt deze golfclinic een vervolg binnen de sportlessen op de nieuwe school “ ROER College”.

#ROERCollegeSchöndeln #WeerNaarSchool #golfclinic
  • golfclinic