Informatie omtrent coronavirus

Bericht geplaatst:op 15-03-2020

Vandaag heeft Stichting Onderwijs Midden-Limburg (SOML) een verregaande maatregel getroffen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De scholen schorten hun lessen, proefwerken en alle andere activiteiten op school met ingang van morgen (16 maart 2020) tot aan een nader te bepalen datum op.

Maandag 16 maart gebruiken de leraren om lesgeven op afstand verder vorm te geven. De lessen zullen vanaf dinsdag 17 maart zoveel mogelijk online plaats gaan vinden. De school is wel open voor leerlingen waarvan de ouders/verzorgers niet zelf voor opvang kunnen zorgen of bijvoorbeeld thuis niet over internet kunnen beschikken. Leerlingen die gezondheidsklachten hebben, zoals een verkoudheid, vragen we niet naar school te komen.

Ouders/verzorgers en leerlingen hebben een e-mail ontvangen met nadere uitleg en instructie.

Graag wijzen we u op de website www.soml.nl/coronavirus. Hier vindt u steeds de meest recente informatie over de gevolgen van het virus voor ons onderwijs.

Managementteam Lyceum Schöndeln & Mavo Roermond