't Plekje waar je niet kunt krabben

Bericht geplaatst:op 24-01-2020
Uitnodiging voor: ‘’t plekje waar je niet kunt krabben!’
Hierbij willen wij jullie van harte uitnodigen om te komen kijken naar onze examenvoorstelling ’t plekje waar je niet kunt krabben! Wij zouden het enorm tof vinden als jullie zouden komen. Natuurlijk mogen jullie ook anderen meenemen, dus schroom niet om andere familieleden, kennissen en leuke buren ook uit te nodigen om naar onze talenten te laten komen kijken.

De voorstelling vindt plaats op dinsdag 18 februari 2020 in de ECI-cultuurfabriek te Roermond. De voorstelling begint om 20.00 uur en duurt ongeveer een uur, mogelijk met muzikale omlijsting van enkele Kunst Muziek-leerlingen.
De voorstelling hebben wij zelf bedacht, geschreven en geproduceerd: alle taken zoals kostuums, decor, grime, rekwisieten, pr en het budget hebben we zelf moeten organiseren. Tenslotte willen wij u op deze avond vooral onze acteerkunsten laten zien, met de opgedane kennis van de afgelopen twee jaar.
Het is de bedoeling dat u zich van te voren aanmeldt via de receptie van Lyceum Schöndeln. (telefoonnummer 0475-345700) Vermeld even uw naam en telefoonnummer en zeg dat het om deze voorstelling gaat.

Groetjes en tot 18 februari,
Kunst Drama-leerlingen en docent Havo 5 van Lyceum Schöndeln en Agora