Aanmelden Open Dag zaterdag 1 februari

Bericht geplaatst:op 12-12-2019

De Open Dag is met name bedoeld voor leerlingen van groep 7 en 8 en hun ouders. Natuurlijk zullen we uitgebreid stilstaan bij het samengaan van Lyceum Schöndeln en Mavo Roermond. Daarnaast vertellen we alles over onze zorg en begeleiding op maat, de buitenschoolse activiteiten, de huisvesting etc. Ook alle vakgebieden presenteren zich die dag, waarbij overal iets te ontdekken valt en leerlingen zelf aan de slag kunnen met leuke opdrachten. Tijdens de Open Dag zijn ook veel docenten en leerlingen aanwezig om vragen te beantwoorden! Om de Open Dag goed te laten verlopen, willen we graag dat u zich van te voren aanmeldt op www.samenaanhetroer.nl.

Er kan een keuze worden gemaakt tussen een volledige voorlichting of een verkorte voorlichting, waarbij u aansluitend de diverse activiteiten in het gebouw kunt bezoeken. U kunt ook kiezen voor een bezoek zonder voorlichting.

• KleinRoer