Inloggen
Zoeken

Vaardigheden O&O en CS


Natuurlijk, we zijn trots dat we landelijk erkend zijn als Cultuurprofielschool en Technasium. Dankzij de vakken Cultuurstroom en O&O leert elke leerling levensecht: je krijgt bijvoorbeeld gastlessen van kunstenaars en opdrachten van een bedrijf die je uitvoert met andere jongeren. Zo leer je naast theorie ook goed communiceren, voor jezelf opkomen, samenwerken en resultaten presenteren aan de opdrachtgever. Allemaal kwaliteiten die je later in je studie of werk nodig hebt.

Deze lessen geven je dus een stevige basis voor alles wat je doet, naast vakkennis. En ook nog eens op een leuke en persoonlijke manier! Met nieuwsgierigheid en een open blik naar anderen leer je creatief zijn en oplossingen bedenken, zelfverzekerd je mening onderbouwen en op een goede manier feedback geven en ontvangen. Dat vinden we nét zo belangrijk als het eindresultaat.
Je zult zien dat werkgevers in vacatures vaak creativiteit vragen: creatief denken is nodig om om te gaan met ingewikkelde uitdagingen nu en later. Hier starten we bij jou; jij mag jezelf zijn en groeien. Waar ben jij goed in?

 
Copyright Lyceum Schöndeln