Vwo 2 introductie

Vwo 2 leerlingen worden op dinsdag 20 augustus op school verwacht voor de kennismaking met hun mentor en klasgenoten. A2A om 8:30 uur in 107, A2B om 8:30 uur in 117, A2C/G2A om 10:30 uur in P06.

Je gaat aan de slag om het schooljaar voor te bereiden. Ook krijg je verkeersles in een grote ANWB-bus die buiten staat. Op deze morgen worden bovendien de portret- en klassenfoto's gemaakt. Draag daarom liever geen witte, zwarte of lichtblauwe bovenkleding.

Op woensdag 21 augustus starten de lessen volgens het lesrooster in Magister.

Op donderdag 22 augustus hebben jullie van 8:45 tot 13:00 uur een sportieve ochtend met de mentor en enkele LO-docenten. Dit is op het sportveld, in de Trimboe en in L03. Draag sportieve kleding en denk aan een flesje water en iets te eten. Deze dag hebben jullie geen reguliere lessen.