Start schooljaar 2019-2020

Hier vind je alles wat je moet weten over de start van het schooljaar 2019-2020.

Neem de informatie rustig met je ouders door, zodat je goed voorbereid op school komt.

Vanaf 1 augustus 2019 staat in Magister in welke klas je zit en wie je mentor is. Log vanaf 16 augustus rechtsboven in met je Magistercode voor je lesrooster.

Van woensdag 21 tot en met vrijdag 23 augustus geldt er een aangepast lesrooster vanwege diverse activiteiten.

We raden je aan om onze AGENDA per week door te nemen, zie link bovenaan de pagina. Laat je ouders alvast noteren wanneer er voor jouw leerjaar een algemene ouderavond is.

Heb je na het doornemen van de informatie nog vragen? Je kunt ze tijdens de openingsles aan je mentor stellen. Als je vraag dringend is: onze school is vanaf woensdag 14 augustus weer telefonisch bereikbaar. Ook kun je een mail sturen naar leerlingloket@lyceumschondeln.nl. Dit mailadres wordt beheerd door het Leercentrum. Hier kunnen jij en je ouders met alle vragen terecht: over het aanvragen van verlof, een extra vak, bij ziekte, et cetera. De medewerkers van het Leercentrum zorgen voor een snel en passend antwoord.

Boeken en agenda

Alle leerlingen - met uitzondering van de brugklasleerlingen - halen op donderdag 15 of vrijdag 16 augustus 2019 hun boeken op volgens deze planning. Print de bruikleenovereenkomst, laat deze door je ouders ondertekenen en neem deze mee als je de boeken ophaalt.

De eerste- en tweedejaars leerlingen krijgen bij hun boekenpakket de Plenda, een agenda waarmee je leert plannen en waarin studietips staan. Je mentor legt uit hoe je de Plenda gaat gebruiken. Brugklas- en tweedejaars leerlingen hoeven dus zelf geen schoolagenda te kopen.

Schoolfoto's

Op dinsdag 20 of woensdag 21 augustus ga je op de foto. Draag op die dag liever geen witte, zwarte of lichtblauwe bovenkleding. De tweede klassen en de bovenbouwleerlingen gaan op dinsdag op de foto, de brugklassen en de derde klassen gaan op woensdag op de foto.

Text/HTML